Begin juli ben ik afgestudeerd voor MBO Directiesecretaresse/managementassistente. Daarna ben ik gaan zoeken naar een baan. Ik heb mij ingeschreven bij De Leeuw Werving & selectie en zo ben ik aan mijn eerste baan gekomen. Ik heb niet lang hoeven wachten, want na enkele weken kon ik al aan de slag bij Maître André in Oude Tonge. Het werk sluit voor een deel aan op mijn opleiding, want ik doe daar administratieve taken en planning. Ik ben nu al 8 weken aan het werk en heb het er goed naar mijn zin. Het is een leuke baan om te starten en ik leer er veel. Van te voren wist ik dat het maar tijdelijk was en ik hoop dat Loekie of Vivien mij daarna weer net zo snel aan een andere baan kunnen helpen. De contacten die ik steeds met Loekie heb zijn zeer plezierig. Ik kan iedereen die werk zoekt aanraden om zich bij De Leeuw Werving & Selectie in te schrijven.

Share This