Eind december werd mijn contract als receptioniste niet verlengd, ik ben weken opzoek geweest naar werk maar elke keer hoorde ik hetzelfde: ‘je hebt geen diploma’s, je bent te jong’.  Toen heb ik me ingeschreven bij De Leeuw, een fijn gesprek gehad met Loekie en ze ging gelijk voor me aan de slag. Na een paar weken al kreeg ik de vraag of ik geïnteresseerd was in een baan als receptioniste op een vakantiepark in Burgh-Haamstede, Duinrand Recreatie. Binnen een week kon ik op gesprek en was ik aangenomen! Sinds begin maart werk ik nu in een super fijn en klein team, het seizoen is in volle gang en ik heb het hartstikke naar mijn zin. Ik kan nu mijn liefde voor taal, recreatie en receptiewerk perfect combineren. In die paar maanden heeft De Leeuw ook nog af en toe contact gezocht om te vragen hoe het met me ging, ze blijven erg betrokken. Ik raad iedereen De Leeuw aan, ze zijn erg persoonlijk en ze werken hard voor jou om je ideale baan te vinden. Ik ben ze heel erg dankbaar!

Share This