Begin 2014 was ik opzoek naar een andere baan die beter bij mij paste. Ik was al bekend met Vivien en Loekie. In 2010 hebben ze mij ook geholpen aan een tijdelijke baan in de Horeca. Tussen 2010 en 2014 heb ik verschillende banen gehad. Steeds voelde ik mij er niet op mijn plek en was ik binnen een jaar alweer opzoek naar iets anders. Zo ook begin 2014. In januari heb ik contact opgenomen met Vivien en Loekie en al snel hadden ze iets heel leuks voor me gevonden. Ik mocht op gesprek bij Camping Julianahoeve voor een functie op de receptie. Dit was een erg leuk gesprek. Een aantal dagen later had ik een tweede gesprek en was ik aangenomen. Binnen 2 weken had ik een hele leuke baan gevonden in een team waar ik mij erg ‘thuis’ voel! Ik werk er met heel veel plezier. Hier zit ik echt op mijn plek. Nogmaals erg bedankt voor jullie inzet Vivien en Loeki!

Share This